BUTTERSTONE

Materialen worden harder. BUTTERSTONE diamantschijven en keramische boren zijn hier al op voorzien.

BUTTERSTONE biedt professionele vakmannen een compact gamma  diamantschijven dat geschikt is voor alle toepassingen op de bouwwerf: alle materialen, alle machines, alle budgetten. Ons gamma keramische boren biedt een praktische oplossing voor iedereen die overal en snel gaatjes moet boren in keramische materialen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Diamantschijven

Nergens op de markt vind je zo snel en makkelijk de diamantschijf die het beste past bij jouw noden en budget. Dankzij onze BSTECH win je tijd en krijg je een mooier resultaat. En je werkt in alle veiligheid want onze schijven zijn geproduceerd volgens de strenge OSA normen.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Boren

Met de keramische boren van BUTTERSTONE kan elke vakman gaatjes boren in keramische materialen zonder veel gedoe en steeds tegen een erg aantrekkelijke prijs.  Wedden dat je hier vindt wat je zoekt?

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Toebehoren

Zoek je nog dat ene accessoire dat je geruststelt dat je schijf 100% op je machine past, neem hier dan even een kijkje. Onze reductieringen laten je veilig werken en voorkomen dat je onnodige investeringen moet doen.